Whirpool OWFC3C26X Refurbished

refurbished vaatwassers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Deze refurbished Whirpool vaatwasser heeft uiterlijke schade maar werkt verder helemaal perfect. Op de op foto¿s kan de schade bekijken, dit is ook de reden dat deze vaatwasser scherp geprijsd is. De vaatwasser heeft plek voor 14 couverts. Tijdens het reinigen heeft de vaatwasser een geluidsniveau van 46 decibel.


*We uitsluitend met de hoogste CENELEC kwaliteitsstandaarden EN 50614.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 230.0,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
refurbished
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Whirpool OWFC3C26X Refurbished
Je draagt bij aan een beter milieu, omdat je de productie van een nieuwe machine bespaart.Alles is gereviseerd, gereinigd én getest door onze ervaren monteursDeze opgeknapte vaatwasser is voordeliger in aanschaf dan een nieuw model.Je product is niet gloednieuw en heeft wat gebruikssporen.
sku: 905632
upc: RFB8003437205569
Merk: Refurbished Whirlpool
Beschikbaar: 2
Categorie: refurbished vaatwassers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord