Ons doel voor 2022!

We zijn sinds 25 april 2021 actief, vandaar dat wij nog volop in ontwikkeling zijn, maar dat zal ons ook komend jaar er niet van weerhouden om heel veel duurzame mijlpalen te behalen.

Terugblik 2021

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Nu is de belangrijkste vraag natuurlijk: “Hebben we ons doel van afgelopen kalenderjaar behaald?”

Om eerlijk te zijn… Nee, helaas. We hadden niet genoeg opbrengsten. Maar toch planten we 440 bomen! Wij zijn namelijk van mening dat het een realistisch doel was. Wij hadden dan maar harder moeten werken toch? Wij maken ons er niet makkelijk van af en zullen het verschil dat wij te kort komen zelf bijleggen. 

Het hele plan van 2021 lezen? Klik hier!

Het ontstaan

Wij zijn op 25 april 2021 begonnen met de website: “EnergiezuinigKopen.nl”. Sindsdien hebben we veel geleerd over duurzaamheid en alles wat daarbij komt kijken. Het oorspronkelijke idee van Energiezuinigkopen.nl was een affiliatie site met daarop alle producten met een energielabel, waar je dan op kon filteren. Wij hebben onszelf alleen een beetje laten meeslepen in alle duurzaamheid… In plaats van alleen energiezuinige producten richtten we ons nu op duurzaamheid in het algemeen. En zoeken we iedere keer weer naar een nog duurzamer plan. Wij hebben daarom ook de keuze gemaakt om onze naam te veranderen in “Duurzamerkopen.nl“.

Ons doel voor 2022!

We proberen ons iedere keer weer te laten inspireren door duurzame ideeën. Om zo onze bijdrage te leveren. Er zijn genoeg leuke en duurzame mogelijkheden, dit vergt alleen nog een goede uitvoering. In de uitvoering komt ook de meeste tijd te zitten. Desalniettemin hopen wij snel onze ideeën vorm te geven en de wereld een handje te helpen. Mocht jij zelf nog een geweldig duurzaam idee hebben of heb je een tip voor ons? Neem dan contact met ons op via duurzamerkopen@gmail.com of via onze contact-pagina. Zo kan óók jij je steentje bijdragen. 
Wij hebben dit jaar wederom als doel om 440 bomen te planten! Om zo de klimaatcrisis boom voor boom te bestrijden. Natuurlijk is dit niet het enige wat we gaan en kunnen doen.
Ook zullen wij het Duurzaamthuis uitbreiden en doorontwikkelen! Wij gaan dit doen door vele schitterende duurzamere producten te tonen. Wij zijn ook van plan het duurzaamthuis uit te brengen in verschillende talen, zodat dit project ook toegankelijk is voor anderstaligen.
We hopen en gaan ons best doen de interactie met de bezoeker te verbeteren. Wij zullen zorgen dat er voor de websitebezoekers meer te ondernemen is, ook willen wij meer in contact komen met de bezoekers en de wensen van de bezoekers verwezenlijken.
Wij gaan ons uiterste best doen om duurzamere initiatieven van de burgers, verenigingen en bedrijven in een groene spotlight te zetten. Wij en heel veel andere delen de mening dat we alleen met elkaar uit deze klimaatcrisis kunnen komen. Wij zullen daarom telkens weer naar leuke en duurzame ondernemingen zoeken en hun idee extra aandacht geven.