Ons doel!

Ons doel is om vóór 1 januari 2022 440 bomen te laten planten. Wij zien dit als een erg mooi doel, aangezien we nog maar een paar maandjes actief zijn.

groeistand 33.88%

Doel

We proberen ons iedere keer weer te laten inspireren door duurzame ideeën. Om zo onze bijdrage te leveren. Er zijn genoeg leuke en duurzame mogelijkheden, dit vergt alleen nog een goede uitvoering. In deze uitvoering komt ook de meeste tijd te zitten. Desalniettemin hopen wij snel onze ideeën vorm te geven en de wereld een handje te helpen. Mocht jij zelf nog een geweldig duurzaam idee hebben of heb je een tip voor ons? Neem dan even contact met ons op via duurzamerkopen@gmail.com of via onze contact-pagina. Zo kan je ook je steentje bijdragen. 

Het ontstaan

Wij zijn op 25 april 2021 begonnen met de website: “EnergiezuinigKopen.nl”. Sindsdien hebben we hartstikke veel geleerd over duurzaamheid en alles wat daarbij komt kijken. Het oorspronkelijke idee van Energiezuinig Kopen was een affiliatie site met daarop alle producten met een energielabel, waar je dan op kon filteren. Wij hebben onszelf alleen een beetje laten meeslepen in alle duurzaamheid… In plaats van alleen op energiezuinige producten richtten we ons nu op duurzaamheid in het algemeen. En zoeken we iedere keer weer naar een nog duurzamer plan. Wij hebben daarom ook de keuze genomen om onze naam te veranderen. Vandaar dat je ons nu kent als: “Duurzamerkopen.nl”.