Siemens WT45H202NL

wasdrogers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met 8 kilogram vulgewicht in de Siemens WT45H202NL wasdroger heb je genoeg ruimte voor kleine en grotere droogbeurten. Zo droog je bijvoorbeeld het beddengoed van 2 of 3 personen. Je droogt al je wasgoed met 1 van de 15 droogprogramma’s. Voor je favoriete shirts kies je voor katoen en je wintertruien droog je met het wolprogramma. Je droogt je favoriete outfit binnen een uur met het Extra Snel 40′ programma. Zo ben je op tijd voor je etentje. De warmtepompdroger is met energieklasse A++ energiezuinig. Je bespaart gemiddeld tot wel € 146,- op je energierekening per jaar. Dankzij de iSensoric sensoren weet je zeker dat je nooit te lang droogt. De automaat stopt het droogprogramma namelijk automatisch wanneer de was klaar is.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 704.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Siemens WT45H202NL
Het iSensoric systeem zorgt er met de warmte- en vochtigheidssensoren voor dat je wasgoed niet krimpt.Met het Extra snel 40′ programma droog je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten.Met bouwkwaliteit topklasse gaat de wasdroger relatief lang mee.Heeft geen intelligentDry technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma.Heeft geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.
sku: 912427
upc: 4242003922569
Merk: Siemens
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie