Siemens WM14UUE0FG

wasmachines
Recensies: 9.2 (3)

Product informatie:

De Siemens WM14UUE0FG doet energiezuinig grote wasbeurten dankzij iSensoric technologie. De wasmachine meet met sensoren hoe vuil je was is en past hier het water- en energieverbruik op aan. Je hebt keuze uit wasprogramma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en delicate was. Om je favoriete shirt koud te wassen, gebruik je het katoenprogramma vanaf 20°C. Handig wanneer je kleding weinig vlekken heeft. Beddengoed en handdoeken was je grondig schoon op 60°C. Voor het reinigen van de trommel gebruik je het 90°C programma. De wasmachine plaats je dankzij de iQdrive motor gerust vlak bij je woon- of slaapkamer. Door de koolborstelloze motor heb je minder last van trillingen en geluid.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 729.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Siemens WM14UUE0FG
De iSensoric sensoren meten hoe vuil je belading is en passen hier het water- en energieverbruik op aan.Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram doe je meer was in één keer.Wast relatief stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren.Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren.Heeft geen sensoFresh om muf wasgoed op te frissen met actieve zuurstof.
sku: 860784
upc: 4242003875568
Merk: Siemens
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie