Siemens WM14URH1NL

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

De Siemens WM14URH1NL bedien je op afstand met je smartphone. Je kiest met de Home Connect app een programma voor je favoriete jeans of wollen trui. Met 9 kilogram vulgewicht heb je genoeg ruimte voor al je beddengoed. De wasmachine is geschikt voor grote en kleine huishoudens. Door de ruime trommel stapel je je was een hele week op. Met energieklasse A was je zeer energiezuinig. Gemiddeld bespaar je tot € 330,- op je energiekosten over de levensduur van de machine. Om extra snel te wassen, gebruik je de varioSpeed functie. Hiermee was je tot 60% sneller en ben je op tijd klaar. Door de iSensoric sensoren verbruik je niet meer water en energie dan nodig is.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 789.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Siemens WM14URH1NL
Met de Home Connect app bedien jij je wasmachine waar en wanneer je wilt met je smartphone.Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat.Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren.
sku: 903271
upc: 4242003910511
Merk: Siemens
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie