Siemens WK14D542EU – 7/4 kg (Inbouw)

was-droogcombinaties
Recensies: 8.8 (1)

Product informatie:


Je wast én droogt kleine ladingen wasgoed voor 1 persoon in de Siemens WK14D542EU inbouw was-droogcombinatie. Je kiest uit 1 van de 12 wasprogramma’s om je overhemden, broeken en sportkleding te wassen. Om licht vuile kleding snel te wassen, gebruik je het super15′ wasprogramma. Zo is je favoriete outfit na 15 minuten schoon. Om in één keer te wassen en drogen, selecteer je eerst een wasprogramma voor je kleding. Daarna klik je op de drogen knop om het juiste droogprogramma in te stellen. Je bent extra beschermd tegen een lekkage dankzij de 3 soorten waterbeveiliging én de speciale aquaStop slangbeveiliging.

Let op: wij bouwen dit model momenteel niet voor je in.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1399.0,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Siemens WK14D542EU – 7/4 kg (Inbouw)
Je frist een aantal kledingstukken op in 15 minuten met het super15′ wasprogramma.Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beveiligd tegen waterschade.Wast relatief stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren.Heeft met 7 kg een lager vulgewicht dan vergelijkbare was-droogcombinaties.Met maximaal 4 kilogram droogcapaciteit droog je minder natte was in één keer.
sku: 877623
upc: 4242003885253
Merk: Siemens
Beschikbaar: 2
Categorie: was-droogcombinaties
Was-droogcombinaties

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie