Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP

koelkasten
Recensies: 0 (0)

Product informatie:

Deze koelkast en vriezer hebben hetzelfde uiterlijk. Met de meegeleverde verbindingsset koppel je deze 2 modellen aan elkaar.

Koelkast
Deze koelkast heeft genoeg plek voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Leg je verse groente en fruit in de vershoudzone. Met de instelbare luchtvochtigheid bewaar je hier je eten langer. Het easyAccess plateau schuif je uit, zodat je gemakkelijk een pot mosterd achter in de koelkast pakt. Met de superCooling functie verlaag je tijdelijk de temperatuur in de koelkast. Handig, wanneer je snel drankjes wilt koelen. De koelkast zit links.

Vriezer
Je bewaart in deze vriezer gerust een hoge ijstaart of een hele kalkoen. Gebruik hiervoor 1 van de 2 Big Box lades. Met de supervriezen functie verlaag je tijdelijk de vriestemperatuur. Handig, wanneer je net de boodschappen hebt gehaald. Je eten vriest hierdoor sneller in. Dankzij No Frost hoef je deze vriezer nooit te ontdooien. Dat scheelt jou weer tijd aan onderhoud.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1499,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP
Met deze set heb je direct een koelkast en een vriezer in huis.In de vershoudzone van de koelkast blijven groente en fruit langer vers.Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien door No Frost.Het gewicht en de omvang van de modellen kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of deze op de gewenste plek passen.Beide modellen hebben geen afgedekte condensor, waardoor extra onderhoud nodig is.
sku: 898577
upc: 6090326045049
Merk: Siemens
Beschikbaar: 2
Categorie: koelkasten

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord