Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

wasmachines
Recensies: 9.2 (1)

Product informatie:

De Samsung WW11BB704AGBS2 van de 7000 serie heeft met 11 kilogram vulgewicht extra veel plek. Door het SpaceMax design van de Bespoke lijn heb je genoeg ruimte voor je dekbed en beddengoed. Dit was je zeer energiezuinig en extra grondig schoon dankzij Steam Wash. Door je wasgoed hygiënisch te stomen, verwijder je bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen. De zwarte wasmachine is hiermee geschikt wanneer je een gevoelige huid hebt. Je wast een halve trommel binnen één uur met het Super Speed programma. Met EcoBubble verwijder je vlekken ook op een lage temperatuur dankzij de schuimbellen. Je koppelt de wasmachine met AI Control aan je smartphone. Hiermee krijg je wasadvies en kies je altijd het juiste wasprogramma. Daarnaast verbind je je Samsung droger met AI Control aan je wasautomaat.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 899.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble
Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom.EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen.Dankzij de ruime trommelinhoud van 11 kilogram doe je meer was in één keer.Beschikt niet over Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren.Beschikt niet over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.
sku: 912187
upc: 8806094597646
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie