Samsung RH69B8921S9/EG

koelkasten
Recensies: 0 (0)

Product informatie:

Met de 2 gescheiden koelcircuits in de Samsung RH69B8921S9/EG Amerikaanse koelkast behoud je de ideale luchtvochtigheid in het koelgedeelte. Hierdoor blijven je tomaten en aardbeien langer vers. Zet je de koelkast net aan na de vakantie? Met de PowerCool en PowerFreeze functies koel je met één druk op de knop de ruimtes extra snel af. De Metal Cool Plate in de achterwand behoudt de juiste binnentemperatuur zelfs als de deur openstaat. Zo houd je de deur gemakkelijk open tijdens het opbergen van de boodschappen. Door het waterreservoir aan de binnenkant zet je deze koelkast neer in welke hoek je maar wilt. Zo houd je geen rekening met de waterleiding en tap je alsnog ijskoud water uit de waterdispenser.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 2299,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung RH69B8921S9/EG
Met Twin Cooling Plus hebben het koel- en vriesgedeelte een apart koelsysteem, zodat je eten niet droogt.De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven.Met de Smart Conversion gebruik je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte.Het gewicht en de omvang van de koelkast kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij op de gewenste plek past.
sku: 908951
upc: 8806094227192
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: koelkasten
Amerikaanse koelkasten

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie