Refurbished Apple Watch Series 5 44mm Roségoud

refurbished slimme horloges
Recensies: 9.0 (17)

Product informatie:

Let op: dit is geen nieuwe Apple Watch. Het horloge is gebruikt en heeft daarom lichte gebruikssporen.

Met Refurbished Apple Watch Series 5 44mm Roségoud weet je altijd hoe laat het is en wat je laatste berichten zijn. Dit horloge heeft namelijk een always-on scherm wat nooit helemaal zwart wordt. Met de ECG hartslagmeter maak je hartfilmpjes vanaf je pols en krijg je nauwkeurig inzicht in je hartritme. Je houdt jouw trainingen en routes bij en ziet precies op welke hoogte je bent dankzij het ingebouwde kompas en de hoogtemeter. Je betaalt contactloos vanaf je pols dankzij Apple Pay en laat je portemonnee dus gerust een keertje thuis.

Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Let op: om Apple Watch te gebruiken heb je iPhone 6S of nieuwer nodig met iOS 14 of nieuwer.

Refurbished
Dit is een tweedehands Apple Watch die is opgeknapt. Wel kan het toestel lichte gebruikssporen hebben, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Een Renewd Apple Watch is uitvoerig schoongemaakt en getest door een Apple Authorised Service Provider. Alle refurbished horloges bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Op refurbished apparaten van Renewd heb je 2 jaar garantie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 299.0,- EUR

Koop het bij:

refurbished
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Refurbished Apple Watch Series 5 44mm Roségoud
Refurbished Apple Watch Series 5 is een opgeknapte tweedehands smartwatch.Bekijk ook in rust jouw belangrijkste functies en de tijd dankzij het always-on scherm.Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG).Refurbished horloges zijn opgeknapte, gebruikte horloges en kunnen daarom lichte gebruikssporen hebben.
sku: 883484
upc: 8720039730564
Merk: Renewd
Beschikbaar: 2
Categorie: refurbished slimme horloges

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie