Philips 48OLED936 – Ambilight

televisies
Recensies: 9.0 (16)

Product informatie:

Met de Philips 48OLED936 – Ambilight creëer je je eigen thuisbioscoop. Omdat deze televisie een Bowers & Wilkins soundbar heeft, geniet je van een complete kijk- en luisterervaring. Het OLED scherm heeft duizenden pixels die individueel dimmen en oplichten, zodat zwarte delen van het scherm écht zwart zijn. Dit zorgt voor een groot contrast en een preciezere kleurweergave. Daardoor komen je favoriete films en series levensecht in beeld. De soundbar onder het scherm is uitgerust met een subwoofer, waardoor je ook diepe bas duidelijk hoort. Zo klinkt bijvoorbeeld een explosie in een actiefilm erg vol en realistisch. De twee omhooggerichte speakers zorgen voor een ruimtelijke geluidsweergave. Het geluid weerkaatst via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat het lijkt alsof je midden in de actie zit.

Deze OLED tv biedt ook de nieuwste technieken voor gamers met een nieuwe spelcomputer. Je sluit een game console aan op de hdmi 2.1 poorten en geniet zo van je games met 4K beelden en een verversingssnelheid van 100 hertz. Variable Refresh Rate en AMD Freesync zorgen ervoor dat je nooit schokkerige beelden ziet tijdens het spel. Dankzij de lage input lag reageert het beeld razendsnel op de knoppen die je indrukt. Zo loop je nooit achter op de actie in je game.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1149.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Philips 48OLED936 – Ambilight
Met de ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar levert deze televisie een complete kijk- en luisterervaring.Dankzij het OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren.De hdmi 2.1 poorten en de lage input lag maken deze tv geschikt voor de nieuwste spelcomputers.Bij de televisie wordt geen muurbeugel meegeleverd.
sku: 894743
upc: 8718863029428
Merk: Philips
Beschikbaar: 2
Categorie: televisies
33-48 inch Televisies

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie