Oehlbach SL UHS HDMI 2.1 CABLE 2,0 M HDMI kabel Zwart

Televisie accessoires

Product informatie:

Oehlbach SL UHS HDMI 2.1 CABLE 2,0 M Zwart
Deze HDMI kabel van Oehlbach is 2 meter lang en is gemaakt voor de beelden van de toekomst. Deze kabel kan de 8k resolutie ondersteunen. Dit geeft fantastisch beeld.
Ontwikkeld voor de beelden van de toekomst in adembenemende 8K-resolutie bij 60 Hz: met de Ultra High-Speed HDMI® Cable Select Video Link van Oehlbach ben je vandaag klaar voor beeldresoluties van 7.680 x 4.320 pixels – vier keer de resolutie met nog meer Detail en scherptediepte dan je van 4K – UHD gewend bent. Maar ook zonder een geschikt 8K-scherm zet deze Oehlbach HDMI®-kabel indrukwekkende standaarden, bijvoorbeeld bij 4K tot 120 Hz.
Met een hoogwaardige OFC-geleider, drievoudige afscherming, 24-karaats vergulde volledig metalen stekkers en 100 procent contactoppervlak, bouwen we elke Oehlbach Select Video Link-kabel voor maximale beeld- en geluidskwaliteit – en ook verkrijgbaar in verschillende lengtes – altijd geschikt voor uw home entertainment-systeem.

Bezorgtijd: 1-2 werkdagen
Prijs: 32.95,-


Koop het bij:

Expert

GRATIS verzending: JA = 6.95,-

Product details:

Oehlbach SL UHS HDMI 2.1 CABLE 2,0 M HDMI kabel Zwart
HDMI 2.1
8K 60 Hz en 4K 120 HZ
3-voudige afscherming
Merk: Oehlbach
Kleur: Zwart

Categorie: Televisie accessoires
HDMI Kabels

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord