Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP bespaar je water en energie en was en droog je relatief snel.
Wasmachine
Je wast energiezuinig schoon dankzij PowerWash technologie. De wasmachine met energieklasse A besproeit je was van bovenaf met wasmiddel. Zo is er minder water nodig voor een schoon resultaat. Met het QuickPowerWash programma heb je in 49 minuten ruim een halfvolle trommel schone was. Handig, wanneer je haast hebt.
Wasdroger
Je bespaart met deze A++ warmtepompdroger veel energie dankzij de PerfectDry techniek. De wasdroger stopt automatisch zodra je was droog genoeg is. Je bepaalt zelf hoe droog je beddengoed moet zijn: strijkdroog, kastdroog of extra droog. Voor een frisse geur gebruik je de FragranceDos capsules. Deze gaan 50 droogbeurten mee.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 2099.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP
Met 8 kilogram vulgewicht was en droog je kleine en grotere ladingen van 2 of 3 personen.Je bespaart met PowerWash 2.0 water en energie, doordat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit.Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.De wasmachine beschikt niet over TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren.De wasdroger heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.
sku: 905978
upc: 7423421931907
Merk: Miele
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie