Miele WSD 164 WCS

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Je wast grote ladingen kleding en beddengoed in de Miele WSD 164 WCS. Dankzij 9 kilogram vulgewicht was je gemakkelijk al je was van de hele week in één keer. Heb je een kleinere lading was? Dan past de wasmachine automatisch het verbruik en de duur van het programma aan. Bij het wassen kies je uit programma’s voor bijvoorbeeld impregneren, overhemden of donkere was. Je geeft je favoriete wollen trui een speciale behandeling met een CapDosing capsule. Deze capsule is gevuld met een speciaal wasmiddel voor één wasbeurt, die je wollen kleding beschermt. Je zet de wasmachine eenvoudig aan via het touchscreen display of via de app op je smartphone.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1189.0,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Miele WSD 164 WCS
WiFiConn@ct zorgt ervoor dat jij je wasmachine op afstand bedient met je smartphone of tablet.Naast je eigen wasmiddel kan je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen als bijvoorbeeld wol of zijde beschermen.De geëmailleerde voorzijde is kras-, corrosie- en sopbestendig en dus slijtvast.Beschikt niet over TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren.Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.
sku: 915581
upc: 4002516609469
Merk: Miele
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie