Hoover HWP 68AMBC/1-S

wasmachines
Recensies: 8.6 (28)

Product informatie:

Met de Hoover H-500 HWP 68AMBC/1-S wasmachine kunt u kleine en grote ladingen wassen. De stoomfunctie zorgt ervoor dat uw kleding minder kreukt. Heb je een licht bevuild overhemd dat je wilt opfrissen zonder te wassen? Dan kunt u ook de stoomfunctie gebruiken. Dit verwijdert onaangename geurtjes en bespaart u water en elektriciteit. U kunt de app gebruiken om het juiste programma voor uw wasgoed te selecteren. Het laat u ook weten wanneer de wasmachine klaar is, zodat u niet onnodig hoeft te controleren. De wasmachine mengt water en wasmiddel alvorens ze in de trommel te spoelen. Het wasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld en bereikt zelfs hardnekkige vlekken.
We raden het gebruik van een tussenstuk bij deze wasmachine af. Heb je een droogkast? Dan plaats je deze best naast de wasmachine

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 499.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Hoover HWP 68AMBC/1-S
Met de hOn app scan je het wasetiket van je kleding, vind je direct het juiste wasprogramma en krijg je een melding wanneer je was schoon is.Het Power Care systeem sproeit het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast.Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.De wasmachine maakt met een geluidsniveau van 80 decibel veel lawaai tijdens het centrifugeren.Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.
sku: 893178
upc: 8059019002255
Merk: Hoover
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie