Bosch WTX88M70NL

wasdrogers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger droog je grote ladingen wasgoed energiezuinig. Met een energieklasse A+++ bespaar jaarlijks € 173,- aan energiekosten in vergelijking met een condensdroger. In de ruime 9 kilogram trommel past jouw gehele beddengoed in één keer. Daarnaast ben je weinig tijd kwijt aan onderhoud. Dankzij het AutoClean systeem zit geen pluizenfilter meer in de trommel, maar is er een pluizenreservoir onder in de wasdroger. Deze reinig je na 20 droogbeurten. De zelfreinigende condensor spoelt zichzelf schoon, waardoor jij deze niet hoeft te reinigen. Ben je allergisch voor huisstofmijt, pollen of dierenharen? Gebruik dan het programma AllergyPlus. Zo voorkom jij jeuk en huidirritatie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1029.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Bosch WTX88M70NL
AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoeft te reinigen.De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft.Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.Is met snelheidsklasse ‘normaal’ niet sneller dan een gemiddelde droger met 9 of meer kilogram vulgewicht.
sku: 912424
upc: 4242005369836
Merk: Bosch
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie