Bosch WTH83001FG

wasdrogers
Recensies: 9.6 (1)

Product informatie:

De Bosch WTH83001FG is een A+ warmtepompdroogkast voor kleine ladingen wasgoed. Gemiddeld bespaar je bijna € 146,- aan energiekosten per jaar in vergelijking met een condensatiedroogkast. Dit komt door de lage droogtemperatuur, waarmee je was bovendien minder snel krimpt. De droogkast heeft 15 programma’s voor bijvoorbeeld handdoeken, overhemden en sportkleding. Je donzen kussen of dekbed droog je met het donsprogramma. Handig is dat je zelf bepaalt hoe droog je was uit de trommel komt. Je hebt keuze uit de opties kastdroog, strijkdroog en extra droog. De condensbak vangt het vocht uit je was op; deze moet je tijdig legen. Als je een waterafvoer hebt, sluit je de droogkast hierop aan. Koop er dan nog wel een condensafvoerslang bij.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 604.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Bosch WTH83001FG
Het autoDry systeem voorkomt met vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt.Je droogt een kleine lading was in 40 minuten met het programma SuperKort 40′.Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt.Droogt een volle trommel was in bijna 3,5 uur en is hiermee niet de snelste droogkast.De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om direct het condenswater af te voeren.
sku: 861587
upc: 4242005194926
Merk: Bosch
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie