Bosch WAX32M70NL

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Bosch WAX32M70NL doe je gemakkelijk grote ladingen was en bespaar je op je energiekosten. De trommel is met 10 kilogram vulgewicht geschikt voor grote ladingen wasgoed zoals beddenlakens, gordijnen en handdoeken. Met energieklasse B bespaar je tot wel € 260,- aan energiekosten over de levensduur. Het Hygiëne Plus programma doodt bacteriën en allergenen, zodat je geen last hebt van huidirritatie en jeuk. De VarioTrommel heeft een unieke trommelstructuur die delicate kledingstukken zorgvuldig wast en beschermt tegen slijtage. Zo gooi jij zonder zorgen je favoriete wollen trui in de wasmachine. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade ben je minder tijd kwijt aan onderhoud.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1029.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Bosch WAX32M70NL
Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk.Zeer zuinige wasmachine met energieklasse B.Dankzij de ruime trommelinhoud van 10 kilogram doe je meer was in één keer.Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren.
sku: 913537
upc: 4242005370306
Merk: Bosch
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie