Beko DH9552TXW

wasdrogers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Beko DH9552TXW warmtepompdroger droog je zeer grote ladingen energiezuinig. Dankzij 9 kilogram droogcapaciteit past al je beddengoed in één keer in de trommel. Energieklasse A+++ zorgt dat je gemiddeld tot wel € 173,- per jaar op energie bespaart. Wil je kleine wasjes drogen? De OptiSense sensor zorgt ervoor dat je nooit langer droogt dan nodig en stopt het programma wanneer je kleding droog is. Je droogt je was met 1 van de 15 programma’s. Denk bijvoorbeeld aan katoen, wol of een programma voor overhemden. Heb je last van een gevoelige huid? Droog je beddengoed dan met het Hygiene+ programma. Hiermee verdwijnen allergenen, waardoor jij beter slaapt.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 734.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Beko DH9552TXW
Het Hygiëne drogen programma verwijdert allergenen uit je wasgoed met een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt.De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft.Is met snelheidsklasse ‘normaal’ niet sneller dan een gemiddelde droger met 9 of meer kilogram vulgewicht.
sku: 915514
upc: 8690842539343
Merk: Beko
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie