AEG TR738L4B SensiDry

wasdrogers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de AEG TR738L4B warmtepompdroger heb je ruimte voor 8 kilogram wasgoed. Hiermee droog je kleine en grotere ladingen wasgoed voor 2 of 3 personen. Je kiest uit 1 van de 10 verschillende droogprogramma’s voor het drogen van je kleding. Kies bijvoorbeeld voor het katoenprogramma voor je T-shirts. Heb je een lading lakens of een dekbedovertrek? Kies dan voor het beddengoed XL programma. Je verwijdert muffe geurtjes uit kleding die een tijd in de kast liggen met het opfrissen programma. Droog je enkel een paar T-shirts? De sensoren passen het droogprogramma aan op iedere lading. Hierdoor droog je nooit te lang en bespaar je op energiekosten. Met energieklasse A++ bespaar je tot € 146,- per jaar op je energierekening.

Bij deze wasdroger zit geen afvoerslang. Koop deze er apart bij om de droger op de waterafvoer aan te sluiten.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 789.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

AEG TR738L4B SensiDry
De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart.Je hoeft de condensor niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud hebt.Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt.Gaat met bouwkwaliteit basisklasse minder lang mee.Is met snelheidsklasse ‘normaal’ niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.
sku: 915312
upc: 7332543840915
Merk: AEG
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie