Waarom zou je energiezuinige producten kopen?

Aangezien je dit leest vraag je je waarschijnlijk af; “Waarom zou ik al mijn energie steken in energiezuinige producten?”, ik zal je uitleggen waarom je energiezuinige producten moet hebben. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan!

Financiële voordelen

Bijna de helft van je energierekening bestaat uit elektriciteit. Dus met energiezuinige producten (zoals, klik hier) bespaar je een hoop geld! Dat geld kan je dan weer besteden aan onder andere leuke uitjes of hobby’s. Onthou dat in de meeste gevallen goedkoop, duurkoop is. Een product kan dus wel heel goedkoop zijn, maar vervolgens heb je enorm hoge energiekosten.

Persoonlijke voordelen

Stel je koopt een energiezuinige koelkast. Dan vind ik en een hele boel andere mensen dat je trots op jezelf mag zijn. Dus wees ook trots op jezelf, want je zet je in voor een mooiere en energiezuinigere wereld, met minder milieuvervuiling. Wat wil je nog meer?

Wat kan jij doen?

Heb jij behoefte aan een nieuw elektronisch product? (Dat kan een koelkast zijn maar ook een beeldscherm, noem het maar op!) Check dan altijd het energielabel. Wil je weten wat een energielabel is? Klik hier. Hoe dichter het energielabel bij de “A” komt des te zuiniger het product is.

Opzoek naar een product? Klik hier om een kijkje te nemen in ons Duurzaamthuis.

Nog vragen? Stel ze hieronder. Of neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina.

Geef een reactie