Sony SRS-LSR200 TV accessoire Wit

Televisie accessoires

Product informatie:

Geniet van al jouw favoriete tv-programma’s zonder iets te missen met de Sony SRS-LSR200. Deze draadloze speaker koppel je eenvoudig aan je tv en zet je vlak voor je neus neer zodat je alles goed kan horen zonder de tv heel hard te zetten. Zo mis je geen moment en hoeven je medebewoners niet mee te luisteren.
Voordelen van de Sony SRS-LSR200
* Eenvoudig te gebruiken
* Stemgeluid klinkt extra duidelijk
* Werkt ook als afstandsbediening
* Werkt met elke tv
Sony SRS-LSR200: mis geen moment
Voor veel mensen is het herkenbaar. Je kijkt tv, maar kan eigenlijk net niet goed horen wat er gezegd wordt. Maar zet je de tv harder, dan klinkt het al snel te hard. Nu heeft Sony daar de oplossing voor: de Sony SRS-LSR200. Een compacte draadloze speaker die je aan je tv koppelt en waarmee je het tv-geluid naar je toe haalt. En doordat de SRS-LSR200 drie speakers heeft worden stemgeluiden extra duidelijk versterkt zodat je altijd goed hoort wat er gezegd wordt.
Kijk op afstand
De Sony

Bezorgtijd: Voor 17:45 besteld, volgende werkdag in huis
Prijs: 199.00,-


Koop het bij:

Expert

GRATIS verzending: JA = 0.00,-

Product details:

Sony SRS-LSR200 TV accessoire Wit
Werkt met elke tv
Eenvoudige installatie
Duidelijk stemgeluid
Merk: Sony
Kleur: Wit

Categorie: Televisie accessoires
Televisie accessoires

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie