Samsung WW90T534AAW Autodose + Samsung DV90T5240AW

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Samsung WW90T534AAW Autodose + Samsung DV90T5240AW was en droog je zeer energiezuinig grote ladingen wasgoed.
Wasmachine
Het handmatig doseren van je wasmiddel en wasverzachter is niet nodig dankzij Autodose. De wasmachine voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Je sportkleding blijft hierdoor langer als nieuw. Om extra hygiënisch te wassen, gebruik je het Steam Wash programma. Dit voegt stoom toe om bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, te verwijderen.
Droogkast
Je droogt 9 kilogram wasgoed in één keer met de energiezuinige warmtepompdroogkast. Door de OptimalDry sensoren stopt deze automatisch wanneer je was droog is. Zo gebruik je niet meer energie dan nodig is en blijft je trui langer mooi. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, handdoeken en fijne was. Met Air Wash fris je een muf shirt op met lucht.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1449.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung WW90T534AAW Autodose + Samsung DV90T5240AW
Autodose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft.Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom.Het OptimalDry systeem van de droogkast voorkomt met vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt.De wasmachine beschikt niet over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.
sku: 885677
upc: 7423414777710
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie