Samsung RL34T600CWW/EG

koelkasten
Recensies: 0 (0)

Product informatie:

Houd uw voedsel langer vers met de Samsung RL34T600CWW/EC koel-vriescombinatie en zijn All Around Cooling System. Het intelligente systeem zorgt ervoor dat de koele lucht gelijkmatig in de koelkast en de vriezer circuleert om de temperatuur constant te houden. De combinatie moet niet alleen koel, maar ook milieuvriendelijk zijn? Dankzij energie-efficiëntieklasse C is de elegante Samsung koel-vriescombinatie zuinig in het verbruik. Dankzij een geluidsniveau van 35 decibel hoeft u zich geen zorgen te maken over storende koelkastgeluiden in de werkkamer thuis. Zelfs het vervelende ontdooien van de koelkast behoort voor u nu tot het verleden. De No Frost+ functie leidt het vocht naar buiten en voorkomt dat de wanden van de koelkast en de vriezer bevriezen. Dit is ook goed voor uw portemonnee, want u bespaart energie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 789,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung RL34T600CWW/EG
Dankzij het All Around Cooling System is het overal in de koelkast en de vriezer gelijkmatig koel.Met een energieklasse C is de koel-vriescombinatie zuinig in verbruik en dus goed voor het milieu.Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoort u hem nauwelijks draaien.Met een koelcapaciteit van 230 liter is dit model kleiner dan de meeste koel-vriescombinaties.
sku: 878494
upc: 8806090563423
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: koelkasten
Vrijstaande koel-vriescombinaties

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord