Samsung QLED Frame 32LS03TC (2020)

televisies
Recensies: 8.6 (14)

Product informatie:

De Samsung The Frame 32LS03TC is een compacte full hd tv die naadloos opgaat in je interieur. Je bevestigt eenvoudig een stijlvolle lijst om het slanke ontwerp. Als je hem met de No Gap muurbeugel strak aan de muur hangt, valt hij niet op tussen je fotolijsten of schilderijen. In de Art Mode toont de tv een van de honderden beschikbare kunstwerken. Zo hangt er nooit een zwart scherm in de kamer. Wanneer je de tv een kwartslag draait, draait het beeld mee. Zo bekijk je ook kunst op een verticaal scherm. Dankzij de One Connect Box verbind je de tv via 1 kabel met het stopcontact en je apparaten. De antenne coax aansluiting zit wel in de tv zelf. Het QLED scherm produceert een kleurvolume van 100%, waardoor alle subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn.
De meegeleverde One Connect Box is 330 millimeter breed, 210 millimeter diep en 92 millimeter hoog.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 546.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung QLED Frame 32LS03TC (2020)
Het QLED scherm zorgt voor rijke, pure kleuren.Je sluit een deel van je randapparatuur met aan op de One Connect Box, die via een kabel naar je tv loopt.Met de meegeleverde muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur, als een echt schilderij.De One Connect Box is kleiner en heeft minder ingangen dan die van de grotere formaten van The Frame, waardoor je minder randapparatuur aansluit.De meegeleverde One Connect Cable is niet transparant.Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv ontvangen hebt.
sku: 878749
upc: 8806092092198
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: televisies
0 – 32 inch Televisies

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord