Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke

wasdrogers
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Je droogt kleding van de hele week of een grote stapel beddengoed in de Samsung DV90BB7445GES2 wasdroger van de 7000 serie. De Bespoke droger heeft een minimalistisch en modern uiterlijk met een vlak digitaal paneel. Zo staat je washok er strak bij. Voor een snelle droogbeurt gebruik je het Super Speed programma. Hiermee droog je je favoriete outfit in 81 minuten. Heb je ook een Samsung wasmachine en weet je niet welk programma je moet gebruiken? Kies dan voor AI Control. Zo stemt de droger het programma automatisch af op het wasprogramma van je machines. Wanneer je last hebt van pollen of allergieën kies je voor Hygiene Care. Dit verwijdert bacteriën en allergenen extra goed uit je was.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1249.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke
Met de AI Control technologie bedien je je wasdroger met je smartphone en past het droogprogramma zich aan op het wasprogramma.Met het Super Speed programma droog je een halfvolle trommel in slechts 81 minuten.Hygiene Care programma reinigt je kleding op een hoge temperatuur en verwijdert bacteriën en allergenen.De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft.
sku: 912376
upc: 8806094559323
Merk: Samsung
Beschikbaar: 2
Categorie: wasdrogers
Warmtepompdrogers

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie