Refurbished iPhone 12 64GB Rood

refurbished mobiele telefoons
Recensies: 9.8 (2)

Product informatie:

Let op: dit is geen nieuwe iPhone. Het toestel is gebruikt en heeft daarom lichte gebruikssporen. Daarnaast zijn een adapter en oordopjes niet standaard meegeleverd. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Refurbished iPhone 12 64GB Rood 5G is een krachtig en razendsnel toestel. De smartphone heeft een Bionic A14 Chip aan boord waardoor zware apps en 3D games soepel draaien. Op het 6.1 Super Retina XDR scherm kijk je in de hoogste kwaliteit naar je favoriete films en series. Het toestel ondersteunt 5G, zo heb je in de toekomst toegang tot het snelste en stabielste mobiele internet. Je moet daar wel een 5G mobiel internet abonnement voor hebben. Foto’s maak je met de standaard- of groothoeklens. Dat doe je ook in het donker, want op beide lenzen zit nachtmodus. In iPhone 12 zit een MagSafe magneet verwerkt. Daar klik je gemakkelijk MagSafe accessoires op, zoals een draadloze oplader of kaarthouder.

Refurbished

Dit is een tweedehands iPhone die is opgeknapt met originele Apple onderdelen. Wel kan het toestel lichte gebruikssporen hebben, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Een Renewd iPhone is uitvoerig schoongemaakt en getest door een Apple Authorised Service Provider. Alle toestellen bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Op refurbished toestellen van Renewd heb je 2 jaar garantie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 629.0,- EUR

Koop het bij:

refurbished
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Refurbished iPhone 12 64GB Rood
Refurbished iPhone 12 is opgeknapt met originele Apple onderdelen.De batterijconditie zit tussen de 82% en 100%, het toestel presteert hiermee net als een nieuwe iPhone.Je maakt met beide lenzen ook foto’s in het donker dankzij nachtmodus.3 maanden gratis Apple TV+, een oplader en oordopjes zijn niet bij dit toestel inbegrepen.Refurbished toestellen zijn opgeknapte, gebruikte toestellen en kunnen daarom lichte gebruikssporen hebben.
sku: 893691
upc: 8720574210170
Merk: Renewd
Beschikbaar: 2
Categorie: refurbished mobiele telefoons

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie