Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray

refurbished mobiele telefoons
Recensies: 10.0 (2)

Product informatie:

Let op: dit is geen nieuwe iPhone. Het toestel is gebruikt en heeft daarom lichte gebruikssporen. Daarnaast zijn een adapter en oordopjes niet standaard meegeleverd. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Refurbished iPhone 11 Pro 64 GB Space Gray is een krachtig en uitgebreid toestel. Dankzij de ingebouwde A13 chip navigeer je snel door menu’s en starten apps snel op. Deze chip zorgt er ook voor dat de batterij langer meegaat. Je doet namelijk tot 4 uur langer met één acculading dan bij oudere modellen. Het ontwerp aan de voorkant kennen we van Apple iPhone X en Xs. De achterkant is anders, want het toestel heeft 3 verschillende cameralenzen. Zo gebruik je de groothoeklens voor meer beeld in één foto en zoom je met de telelens zonder kwaliteitsverlies. Al je apps en foto’s bewaar je op het 64 GB opslaggeheugen. Dankzij de glazen achterkant laad je refurbished iPhone 11 Pro ook draadloos op.

Refurbished

Dit is een tweedehands iPhone die is opgeknapt met originele Apple onderdelen. Wel kan het toestel lichte gebruikssporen hebben, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Een Renewd iPhone is uitvoerig schoongemaakt en getest door een Apple Authorised Service Provider. Alle toestellen bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Op refurbished toestellen van Renewd heb je 2 jaar garantie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 599.0,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
refurbished
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
Refurbished iPhone 11 Pro is opgeknapt met originele Apple onderdelen.De batterijconditie zit tussen de 82% en 100%, het toestel presteert hiermee net als een nieuwe iPhone.Maak scherpe portretfoto’s en zoom optisch met de drie camera’s op de achterkant van Apple iPhone 11 Pro.3 maanden gratis Apple TV+, een oplader en oordopjes zijn niet bij dit toestel inbegrepen.Refurbished toestellen zijn opgeknapte, gebruikte toestellen en kunnen daarom lichte gebruikssporen hebben.
sku: 898375
upc: 8720039733329
Merk: Renewd
Beschikbaar: 2
Categorie: refurbished mobiele telefoons

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord