Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray + XtremeMac Oplader met 2 Usb A Poorten 12W

refurbished mobiele telefoons
Recensies: 10.0 (2)

Product informatie:

Let op: dit is geen nieuwe iPhone. Het toestel is gebruikt en heeft daarom lichte gebruikssporen. Daarnaast zijn een adapter en oordopjes niet standaard meegeleverd. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Met Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray + XtremeMac Oplader met 2 Usb A Poorten 12W laad je naast je toestel ook tegelijk je draadloze oordopjes of smartwatch op. Refurbished iPhone 11 Pro is een krachtig en uitgebreid toestel. Dankzij de ingebouwde A13 chip navigeer je snel door menu’s en starten apps snel op. Deze chip zorgt er ook voor dat de batterij langer meegaat. Je doet namelijk tot 4 uur langer met één acculading dan bij oudere modellen. Het toestel heeft 3 verschillende cameralenzen. Zo leg je met de groothoeklens meer vast in één foto en zoom je met de telelens zonder kwaliteitsverlies. Al je apps en foto’s bewaar je op het 64 GB opslaggeheugen. Dankzij de glazen achterkant laad je het toestel ook draadloos op. De meegeleverde XtremeMac oplader met 2 usb A poorten is extra handig als je bijvoorbeeld in een hotel bent met weinig stopcontacten. Let op dat de oplaadkabels van andere apparaten die je wilt opladen ook een usb A uiteinde hebben. De enige kabel die je ontvangt is de usb A naar Lightning kabel die bij de refurbished iPhone zit.

Refurbished
Dit is een tweedehands iPhone die is opgeknapt met originele Apple onderdelen. Wel kan het toestel lichte gebruikssporen hebben, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Een Renewd iPhone is uitvoerig schoongemaakt en getest door een Apple Authorised Service Provider. Alle toestellen bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Op refurbished toestellen van Renewd heb je 2 jaar garantie.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 613.99,- EUR

Koop het bij:

refurbished
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray + XtremeMac Oplader met 2 Usb A Poorten 12W
Met de meegeleverde oplader laad je naast je toestel ook je draadloze oordopjes of smartwatch op.Maak scherpe portretfoto’s en zoom optisch met de drie camera’s op de achterkant van refurbished iPhone 11 Pro.Het toestel bespaart meer batterij en is sneller dankzij de A13 Bionic chip.3 maanden gratis Apple TV+, een oplader en oordopjes zijn niet bij dit toestel inbegrepen.Refurbished toestellen zijn opgeknapte, gebruikte toestellen en kunnen daarom lichte gebruikssporen hebben.
sku: 902272
upc: 6090337748762
Merk: Renewd
Beschikbaar: 2
Categorie: refurbished mobiele telefoons

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie