Philips 75PML9636 – Ambilight

televisies
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de Philips 75PML9636 – Ambilight geniet je van contrastrijk beeld en een vol geluid. De ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar geeft alles wat je kijkt een realistisch en vol geluid. De subwoofer zorgt voor duidelijke bastonen. Door de 2 omhoog gerichte speakers klinkt het geluid extra ruimtelijk. Deze speakers weerkaatsen het geluid via je plafond naar je luisterpositie met Dolby Atmos, waardoor het lijkt alsof je midden in het geluid zit. De mini-led achtergrondverlichting zorgt ervoor dat duizenden kleine led lampjes delen van het beeld verlichten of dimmen. Zo levert de tv diepe zwartwaarden en een groot contrast. Dankzij het 10 bit scherm geeft de tv ook een breed kleurbereik. Je ziet daardoor alle kleurdetails in bijvoorbeeld een wolkenveld. De P5 processor analyseert met kunstmatige intelligentie alle beelden die je bekijkt en verbetert de beeldkwaliteit. Zo weet je zeker dat je beelden met de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 2199.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Philips 75PML9636 – Ambilight
Met de ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar levert deze televisie een complete kijk- en luisterervaring.Dankzij de mini-led achtergrondverlichting geniet je van diepe zwartwaarden en een krachtig contrast.De slimme P5 Processor analyseert en verbetert razendsnel elk beeld dat je bekijkt.Bij de televisie wordt geen muurbeugel meegeleverd.
sku: 894751
upc: 8718863028896
Merk: Philips
Beschikbaar: 2
Categorie: televisies
66+ inch televises

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie