MSI Titan GT77 12UHS-024NL

laptops
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Met de 17 inch MSI Titan GT77 12UHS-024NL gaming laptop win jij elke titanenstrijd in je favoriete game. Door de RGB verlichting in de behuizing en het toetsenbord valt deze MSI goed op. Je speelt games als Dying Light 2 op hoge instellingen dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart. Bovendien multitask je zonder problemen tussen zware programma’s door de combinatie van de 12e generatie Intel Core i9 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen. Op het 4K beeldscherm game je met 4 keer zo scherpe beelden als op een full hd scherm. Verder heb je met de 2 terabyte SSD meer dan genoeg opslagruimte voor al je games en bestanden. De MSI Raider beschikt over de Cooler Boost Titan technologie met extra goede koeling, waardoor je ook in het heetst van de strijd probleemloos verder gamet.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: geschikt
Foto’s bewerken: geschikt
Video’s bewerken: geschikt
3D ontwerpen maken en renderen: ongeschikt, minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart
Gamen: geschikt

Ben je benieuwd of de NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart in deze laptop je favoriete game draait op hoge instellingen (60 fps)? Kijk dan in onderstaande lijst of deze laptop voldoet aan de aanbevolen systeemeisen:
League of Legends: geschikt
Fortnite: geschikt
Call of Duty: Warzone: geschikt
Halo Infinite: geschikt
Elden Ring: geschikt
Dying Light 2: geschikt
Flight Simulator: ongeschikt, minimaal RTX 3090 of RX 6800 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 5139,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

MSI Titan GT77 12UHS-024NL
Dankzij de RGB verlichte behuizing en toetsenbord valt deze laptop op als échte gaming laptop.Met de NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart speel je games als Dying Light 2 op hoge instellingen.Door een Intel Core i9 processor en 32 gigabyte werkgeheugen speel je VR games, stream je jouw gameplay in 4K kwaliteit en voer je zware grafische taken uit.Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
sku: 911934
upc: 4719072972202
Merk: MSI
Beschikbaar: 2
Categorie: laptops
Zakelijke Windows laptops QWERTY

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord