LG GSJV30DSXE

koelkasten
Recensies: 9.6 (1)

Product informatie:

Je pakt snel boodschappen uit de LG GSJV30DSXE met de door-in-door. Deze Amerikaanse koelkast heeft namelijk een extra deur, voor bijvoorbeeld je favoriete pak sap of fris. Met een inhoud van 634 liter vul je deze koelkast gemakkelijk met de boodschappen van 5 personen of meer. Onder in het koelgedeelte zitten 2 vershoudzones, waarin je je verse krop sla of stuk vlees langer bewaart. Na het sporten schenk je gemakkelijk een glas ijskoud water in of pak je ijsblokjes voor in je glas cola. Je zet de koelkast gerust in een open keuken. Met een geluidsniveau van 36 decibel heb je geen last van harde geluiden.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1699,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

LG GSJV30DSXE
Pak snel je meest gebruikte producten uit de door-in-door en bespaar energie.Dankzij het lage geluidsniveau van 36 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.Is met een inhoud van 634 liter een zeer ruime Amerikaanse koelkast.Heeft geen hevelgreep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.
sku: 915622
upc: 8806091537584
Merk: LG
Beschikbaar: 2
Categorie: koelkasten
Amerikaanse koelkasten

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord