Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 82TL004TMH

laptops
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

De Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 82TL004TMH is een 14,5 inch laptop die krachtig genoeg is voor 3D-bewerkingen en handig is voor onderweg. Met de AMD Ryzen 9 processor en het 32 gigabyte werkgeheugen bewerk je gemakkelijk grote foto- of videobestanden terwijl je op de achtergrond zware programma’s draait. Je neemt de Yoga Slim 7 gemakkelijk met je mee door het kleine schermformaat en het gewicht van maar 1,45 kilogram. Je grote bestanden bewaar je op de 1 terabyte interne opslag. Handig als je even geen toegang hebt tot de cloud. Daarnaast kan de laptop goed tegen een stootje door de stevige aluminium behuizing. Inloggen kan op deze Lenovo veilig en snel via de infraroodcamera.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: mogelijk
Foto’s bewerken: geschikt
Video’s bewerken: geschikt
3D ontwerpen maken en renderen: geschikt
Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 1999,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 82TL004TMH
Met een Ryzen 9 6900HS serie processor en 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.Het 3K beeldscherm zorgt voor een 2 keer zo scherp beeld als een full hd scherm.Deze laptop weegt maar 1,45 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.Deze laptop is niet uitbreidbaar, wat hem minder toekomstbestendig maakt.Deze laptop heeft geen hdmi of DisplayPort aansluitingen, waardoor je mogelijk een kabel converter of docking station nodig hebt voor het aansluiten van een monitor.
sku: 912574
upc: 196801090149
Merk: Lenovo
Beschikbaar: 2
Categorie: laptops
Windows laptops QWERTY

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie