HP G4 Thunderbolt Docking Station 280W

docks voor laptops

Product informatie:

Maak van je bureau de ultieme werkplek met de HP G4 Thunderbolt Docking Station 280W. Op dit docking station sluit je maximaal 4 4K monitoren aan, waardoor je veel meer ruimte creëert voor al je vensters. Daarnaast heeft het dock een aantal poorten voor je randapparatuur. De meeste aansluitingen zitten aan de achterkant, waardoor je werkplek opgeruimd blijft. Op een werkplek met slechte draadloze internetverbinding sluit je een ethernetkabel aan, zodat je probleemloos online vergadert met je collega’s. Je apparaten blijven beschermd met HP Sure Start. Dit voorkomt dat hackers het dock gebruiken om je netwerk en laptop aan te vallen. Verder hebben beheerders dankzij de Intel vPro technologie toegang via een bekabelde verbinding op afstand. Zo voeren zij gemakkelijk updates uit. Met 280 watt laad je ook krachtig presterende pc’s op.

De HP G4 Thunderbolt Docking Station 280W werkt op alle Windows laptops, Chromebooks en MacBooks met een usb C poort die een videosignaal doorstuurt. Zo check je of jouw laptop een geschikte usb C poort heeft.

Wat kan je met dit docking station?
Tot 4 monitor aansluiten
Laptop opladen
Telefoon opladen
Muis en toetsenbord aansluiten
Werken met bedraad internet

Wat kan je niet met dit docking station?
Geheugenkaart lezen
Koptelefoon aansluiten
Let op: Heb je een MacBook met M1 of M2 processor? Dan sluit je via dit docking station maximaal 1 monitor aan.

Als je 4 monitoren op dit docking station aansluit, haal je een maximale resolutie van 4K op 60 Hertz.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Huidige prijs: 280,- (Originele prijs: 349)

Koop het bij:

Product details:

HP G4 Thunderbolt Docking Station 280W
Dit is een ‘Tweedekans’ product, deze is goedkoper en duurzamer. Het werkt zo:

Bij Coolblue geven ze producten, die door klanten zijn teruggestuurd of omgeruild, een Tweedekans. Ze bieden deze producten aan tegen een lagere prijs, en tegelijkertijd dragen ze bij aan een duurzamere toekomst. Voordat ze deze producten aanbieden, worden ze zorgvuldig gecontroleerd en getest om ervoor te zorgen dat ze nog steeds van goede kwaliteit zijn. Coolblue vindt het belangrijk om transparant te zijn over de staat van het product. Daarom beschrijven ze elk Tweedekans product duidelijk en tonen ze foto’s van het product, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Door te kiezen voor een Tweedekans product bij Coolblue, maak je niet alleen een slimme financiële keuze, maar ook een duurzame keuze. Door een product een tweede leven te geven, voorkomen we dat het product wordt weggegooid en verminderen we de afvalberg. Bovendien hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, omdat elk product uitvoerig is getest voordat het opnieuw wordt aangeboden.

De prijs van een Tweedekans product is afhankelijk van de staat van het product. Dit betekent dat de prijs voor een zelfde product kan verschillen. Bij Coolblue streven ze ernaar om eerlijke prijzen te bieden die de staat van het product weerspiegelen. Op deze manier kun je profiteren van een aantrekkelijke prijs voor een product van goede kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere toekomst.

Voor meer informatie over deze Tweedekans producten, neem hier dan een kijkje.

Conditie: Like new
Returned product in opened original packaging
Complete with undamaged accessories/parts
Original product
Merk: HP
Categorie: docks voor laptops

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Momenteel kijk je al naar een Tweedekans product, wat goed! Mocht je het product dat je zoekt niet kunnen vinden dan kan je nog kijken tussen de andere tweedekans of refurbished producten, deze werken altijd net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord