HP 912 Cartridge Combo Pack

cartridges

Product informatie:

Met dit HP 912 Cartridge Combo Pack haal je gemakkelijk en voordelig alle kleuren inkt in huis voor jouw geschikte printer. Je print tot 300 pagina’s in zwart-wit en 315 pagina’s in kleur. Deze inkt op pigmentbasis zorgt voor hoogwaardige afdrukken, levendige kleuren en scherpe teksten. Alleen de inhoud bepaal je nog zelf. De inkt is lichtbestendig en gaat dus vele jaren mee. De cartridges zelf zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Geschikte printers
HP OfficeJet

HP OfficeJet 8010
HP OfficeJet 8012 All-in-One printer 1KR71B
HP OfficeJet 8012e All-in-One-printer 228F8B#629
HP OfficeJet 8014 All-in-One printer 3UC57B
HP OfficeJet 8014e All-in-One-printer 228G0B#629
HP OfficeJet 8015 All-in-One printer 4KJ69B
HP OfficeJet 8015e All-in-One-printer 228F9B
HP OfficeJet 8017 All-in-One printer 6SB40B

HP OfficeJet Pro

HP OfficeJet Pro 8022 All-in-One printer 1KR65B
HP OfficeJet Pro 8022e All-in-One-printer 229W7B#629
HP OfficeJet Pro 8023 All-in-One printer 1KR64B
HP OfficeJet Pro 8024 All-in-One printer 1KR66B
HP OfficeJet Pro 8024e All-in-One-printer 229W8B#629
HP OfficeJet Pro 8025 All-in-One printer 3UC61B
HP OfficeJet Pro 8025e All-in-One-printer 229W9B

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Huidige prijs: 43,- (Originele prijs: 48.99)

Koop het bij:

Product details:

HP 912 Cartridge Combo Pack
Dit is een ‘Tweedekans’ product, deze is goedkoper en duurzamer. Het werkt zo:

Bij Coolblue geven ze producten, die door klanten zijn teruggestuurd of omgeruild, een Tweedekans. Ze bieden deze producten aan tegen een lagere prijs, en tegelijkertijd dragen ze bij aan een duurzamere toekomst. Voordat ze deze producten aanbieden, worden ze zorgvuldig gecontroleerd en getest om ervoor te zorgen dat ze nog steeds van goede kwaliteit zijn. Coolblue vindt het belangrijk om transparant te zijn over de staat van het product. Daarom beschrijven ze elk Tweedekans product duidelijk en tonen ze foto’s van het product, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Door te kiezen voor een Tweedekans product bij Coolblue, maak je niet alleen een slimme financiële keuze, maar ook een duurzame keuze. Door een product een tweede leven te geven, voorkomen we dat het product wordt weggegooid en verminderen we de afvalberg. Bovendien hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, omdat elk product uitvoerig is getest voordat het opnieuw wordt aangeboden.

De prijs van een Tweedekans product is afhankelijk van de staat van het product. Dit betekent dat de prijs voor een zelfde product kan verschillen. Bij Coolblue streven ze ernaar om eerlijke prijzen te bieden die de staat van het product weerspiegelen. Op deze manier kun je profiteren van een aantrekkelijke prijs voor een product van goede kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere toekomst.

Voor meer informatie over deze Tweedekans producten, neem hier dan een kijkje.

Conditie: Like new
Returned product in opened original packaging
Complete with undamaged accessories/parts
Original product
Merk: HP
Categorie: cartridges

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Momenteel kijk je al naar een Tweedekans product, wat goed! Mocht je het product dat je zoekt niet kunnen vinden dan kan je nog kijken tussen de andere tweedekans of refurbished producten, deze werken altijd net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord