Haier HW80-B14979 + Haier HD80-A3979 I-Pro Series 7

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Je wast en droogt 8 kilogram kleding energiezuinig en stil met de Haier HW80-B14979 & Haier HD80-A3979 I-Pro Series 7 wasmachine en wasdroger set.

Wasmachine
Je wast naast je kleine ladingen ook grotere ladingen beddengoed van 2 of 3 personen. Met 69 decibel heb je tijdens het centrifugeren geen last van hard geluid. Zo plaats je de wasmachine ook vlak bij je woon- of werkruimte. Heb je geen zin in strijkwerk? Activeer dan de SteamPlus functie. Zo heb je minder last van kreukels in je wasgoed.

Wasdroger
Na het wassen droog je al je natte wasgoed in één keer. Dankzij de warmtepomptechniek droog je ook delicatere was. De droger droogt namelijk op een lage temperatuur, waardoor je kleding niet beschadigt. Wil je je kleding niet wassen, maar wel opfrissen? Gebruik dan de i-Refresh stoomfunctie. Hiermee fris je gedragen kleding snel op met stoom.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 1349.0,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Haier HW80-B14979 + Haier HD80-A3979 I-Pro Series 7
Met deze energiezuinige wasmachine en droger set bespaar je jaarlijks flink op je energiekosten.Door de koolborstelloze Direct Motion motor van de wasmachine was je extra stil met een geluidsniveau van slechts 69 decibel tijdens het centrifugeren.Met de i-Refresh functie van de droger fris je je gedragen kleding op met stoom.Je kunt geen tussenstuk gebruiken om een droger op je de wasmachine te plaatsen.De droger doet 4,5 uur over het drogen van een volle trommel was en is hiermee niet snel.nel.
sku: 885671
upc: 7423414750737
Merk: Haier
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie