Beko WTV7722XBS1 SteamCure

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

De Beko WTV7722XBS1 SteamCure wast relatief stil kleine ladingen wasgoed voor één persoon. Door de koolborstelloze ProSmart motor heb je weinig last van lawaai. Je plaatst de wasmachine met een geluidsniveau van 72 decibel gerust vlak bij je slaapkamer. Met de draaiknop kies je een programma voor bijvoorbeeld overhemden, sportkleding of donker textiel. Ook voor donsjassen is de wasmachine geschikt. Om hygiënisch te stomen, kies je voor SteamCure. Deze stoomfunctie weekt vuil los en verwijdert hardnekkige vlekken. Door de stoom heb je ook minder last van kreukels en ben je sneller klaar met strijken. Heb je koffie, ketchup of chocola op je witte shirt? Zet dan het StainExpert programma aan. Dit verwijdert de 24 meest voorkomende vlekken zonder voorbehandeling.
We raden het gebruik van een tussenstuk bij deze wasmachine af. Heb je een droogkast? Dan plaats je deze best naast de wasmachine

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 359.99,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Beko WTV7722XBS1 SteamCure
Door de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid.Met de SteamCure stoomfunctie behandel je vlekken voor en heb je minder strijkwerk.Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up.Is met energieklasse D een minder zuinige wasmachine.
sku: 913401
upc: 8690842376009
Merk: Beko
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines
Vrijstaande wasmachines voorlader

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie