Beko WTV77111BW01 + Beko KC720301BX1

wasmachines
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Je wast en droogt met de Beko WTV77111BW01 + Beko KC720301BX1 relatief snel een kleine lading was voor één persoon.
Wasmachine
Je beschikt over een instapmodel wasmachine met programma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en overhemden. Om extra snel te wassen, kies je het Daily Xpress programma. Hiermee doe je in 30 minuten je was. Door het lage geluidsniveau van 72 decibel zet je de wasmachine gerust vlak bij je slaapkamer. Je hebt relatief weinig last van lawaai.
Wasdroger
Met de condensdroger droog je in één keer je natte was. Een volle trommel is in 2 uur droog. Zo ben je snel klaar, wanneer je naar de sportschool wilt. Voor extra droge handdoeken selecteer je de optie ‘extra droog’. Het vocht uit je wasgoed vang je op in het condensreservoir. De wasdroger kan je niet op de waterafvoer aansluiten.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Prijs: 728.0,- EUR
Kopen bij Coolblue? Klik hier!
new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Beko WTV77111BW01 + Beko KC720301BX1
Je wast en droogt kleine ladingen was van 7 kilogram in één keer.Je wast een volle lading wasgoed binnen 30 minuten met het Daily Xpress programma.De condensdroger droogt een volle trommel wasgoed in 2 uur, wat relatief snel is.De wasmachine is met energieklasse D minder zuinig.De condensdroger is met energieklasse B veel minder zuinig dan een warmtepompdroger.
sku: 912770
upc: 6095605837834
Merk: Beko
Beschikbaar: 2
Categorie: wasmachines

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie