Asus ZenBook 13 OLED UX325EA-KG645W

laptops
Recensies: 9.8 (4)

Product informatie:

Je gebruikt de 13 inch Asus ZenBook 13 OLED UX325EA-KG645W voor fotobewerking en multitasken. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Met de Intel Core i5 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je jouw mooiste foto’s in Adobe Photoshop. Daarnaast multitask je tussen verschillende Office programma’s. Verder geniet je van natuurgetrouwe kleuren en een hoge contrastratio op het OLED beeldscherm. Inloggen doe je snel en veilig via de infraroodcamera. Wil je een dag ergens anders werken? Dan neem je deze Asus door zijn lichte gewicht van 1,14 kilogram gemakkelijk mee in je rugzak. Bovendien is de laptop militair getest, waardoor hij tegen een stootje kan.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: geschikt
Foto’s bewerken: geschikt
Video’s bewerken: ongeschikt, minimaal een i7/Ryzen 7 processor
3D ontwerpen maken en renderen: ongeschikt, minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart
Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 749,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Asus ZenBook 13 OLED UX325EA-KG645W
Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je weet dat de laptop snel en energiezuinig is.Door het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Een 13 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.
sku: 912203
upc: 4711081590774
Merk: Asus
Beschikbaar: 2
Categorie: laptops
Windows laptops QWERTY

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een reactie