Asus Vivobook S 15 S5402ZA-M9066W

laptops
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

De 14 inch Asus Vivobook S 15 S5402ZA-M9066W is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hoge prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. In combinatie met het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je er grote foto- en videobestanden mee en multitask je soepel tussen zware programma’s. Daarnaast werk je fijn en gedetailleerd op het 2,8K OLED beeldscherm met DisplayHDR True Black 500. Je hebt extra scherp beeld en je geniet van natuurgetrouwe kleuren en schaduwen. Met een verversingssnelheid van 120 hertz gaat videobewerking bovendien nog soepeler. Je gebruikt deze Vivobook in zowel lichte als donkere ruimtes, door het anti-reflecterende beeldscherm met een hoge helderheid van 550 nits en het verlichte toetsenbord.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: geschikt
Foto’s bewerken: geschikt
Video’s bewerken: geschikt
3D ontwerpen maken en grote videobestanden snel renderen: ongeschikt, minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart
Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 1399,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Asus Vivobook S 15 S5402ZA-M9066W
Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is.Het 2,8K OLED beeldscherm met DisplayHDR True Black 500 zorgt voor een 2 keer scherper beeld dan een full hd scherm en en laat realistischere kleuren en schaduwen zien.Je gebruikt deze Vivobook in zowel lichte als donkere ruimtes, door het anti-reflecterende beeldscherm met een hoge helderheid van 550 nits en het verlichte toetsenbord.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig.Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.
sku: 904039
upc: 4711081718246
Merk: Asus
Beschikbaar: 2
Categorie: laptops
Windows laptops QWERTY

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord