Asus Vivobook Go 14 E410MA-BV2013WS

laptops
Recensies: 0.0 (0)

Product informatie:

Let op: deze laptop draait op Windows 11 in S-modus. Liever normale Windows 11? Schakel Windows 11 in S-modus dan uit via de Windows Store om gebruik te maken van de volledige versie van Windows 11.

De Asus Vivobook Go 14 E410MA-BV1312WS is een laptop die je gebruikt voor basistaken als e-mailen, surfen op het internet en series kijken. Ook werk je in Office programma’s als Word, Excel en PowerPoint. Je ontvangt bij deze laptop namelijk gratis een eenjarig lidmaatschap voor Microsoft 365 Personal. Deze Asus heeft op het touchpad een NumberPad, die het numerieke toetsenbord vervangt en tegelijkertijd een rekenmachine is. Je voert dus snel cijfers in en maakt gemakkelijk berekeningen. Met zijn gewicht van slechts 1,3 kilogram neem je deze Vivobook Go makkelijk met je mee. Deze laptop draait op Windows 11 in S-modus. Dat betekent dat je alleen applicaties uit de Windows Store installeert. Hierdoor is de kans op virussen kleiner. Liever toch de volledige versie van Windows 11? Dan schakel je S-modus eenvoudig uit via de instellingen.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: geschikt
Foto’s bewerken: ongeschikt, minimaal een i5/Ryzen 5 processor
Video’s bewerken: ongeschikt, minimaal een i7/Ryzen 7 processor
3D ontwerpen maken en renderen: ongeschikt, minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart
Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Prijs: 299,- EUR

Koop het bij:

new
GRATIS verzending: JA = 0,-

Product details:

Asus Vivobook Go 14 E410MA-BV2013WS
Met Windows 11 Home in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.Bij deze laptop krijg je gratis 1 jaar Microsoft 365 Personal meegeleverd. Je werkt 1 jaar lang gratis met Word, Excel en PowerPoint.De Asus NumberPad op je touchpad vervangt het numerieke toetsenbord en is ook een rekenmachine, waardoor je gemakkelijk cijfers invoert en berekeningen maakt.Met een Intel Celeron processor gaat multitasken traag, wil je meer dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor.Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.
sku: 914147
upc: 4711081763079
Merk: Asus
Beschikbaar: 2
Categorie: laptops
Windows laptops QWERTY

Hoe kan het duurzamer?

Op zoek naar een nieuw product? Dan vind je hier al onze producten: Duurzaamthuis. Maar hoe kan het duurzamer?
Probeer je apparaat zo lang mogelijk te gebruiken, hiermee bespaar je erg veel grondstoffen en energie vanwege de productie van nieuwe apparaten. Voorkom verspilling!

Je kan ook denken aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!

Let, bij het uitzoeken van een nieuw product, ook goed op het energielabel, als deze er is. Minder energieverbruik is natuurlijk zuiniger! Net als vele producten heeft een elektronisch product een energielabel, hierin staat informatie over het energieverbruik. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik per duizend uur. Zo is het makkelijker om het product te vergelijken. Meer weten over energielabels? Klik hier.

Kortom:

  • Gebruik je product zo lang mogelijk, de productie van een nieuw product is namelijk erg vervuilend. Je zou wel de afweging kunnen maken, mits je oude apparaat natuurlijk niet energie efficiënt meer functioneert.
  • Denk ook eens aan een tweedekans of een refurbished product, deze werken altijd  net zo goed en zijn scherp geprijsd!
  • Vergeet ook niet het energielabel te bekijken (indien beschikbaar). Meer over Energielabels vind je hier!

Voor overige vragen, neem een kijkje op onze: FAQ-pagina & Contact-pagina. Je kan het natuurlijk ook op ons forum vragen: ”Vragen

Tags: tweedekans, refurbished, Duurzaamthuis, duurzaamheidstips, zoeken, handige tips, besparen, Home

Klik om dit product een cijfer te geven.
[Totaal: 0 Average: 0]

Geef een antwoord